Biedt Forsa Advies ook maatwerk- en incompanytrajecten?

Jazeker. Zie voor meer informatie hierover onze incompany pagina.

Hoe lang van te voren moet ik me inschrijven?

Je kunt je inschrijven zolang als de training op de website staat. Dat kan dus zelfs nog enkele dagen van te voren, indien er nog plaats is. Vaak is het wel prettiger om eerder in te schrijven zodat je tijdig kunt beginnen met je voorbereidingen.

Is mijn inschrijving in goede orde ontvangen en verwerkt?

Na inschrijving op een open rooster training ontvang je direct een bevestigingsmail. Deze wordt automatisch gemaild naar het mailadres dat je bij de inschrijving hebt ingevuld als mailadres bij deelnemer. Mocht je de uitnodiging niet ontvangen in je inbox, controleer dan even de spamfilter. Als de bevestiging daar ook niet in zit, neem dan ajb. contact op.

Kan ik mij optioneel inschrijven?

Ja dan kan. Je kunt je gewoon via de website inschrijven en dan duidelijk in het opmerkingenveld vermelden dat je een voorlopige inschrijving bedoelt. Je kunt ook even telefonisch contact met ons opnemen om te overleggen. Zorg er wel voor dat we de juiste contactgegevens van je hebben zodat we je kunnen benaderen als de klas vol dreigt te raken.

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Ja dat kan. Tot 15 werkdagen van tevoren kan dit kosteloos. Vanaf 15 en tot 10 werkdagen van tevoren, brengen we 30% van de trainingsprijs in rekening en vanaf 10 werkdagen 100% van de trainingsprijs. Je kunt ook overwegen om de training uit te stellen (zie Bijeenkomsten) of om te kijken of een collega/bekende in jouw plaats kan deelnemen (zie Bijeenkomsten).

Tot wanneer kan ik mijn inschrijving annuleren?

Tot 15 werkdagen van tevoren kan dit kosteloos. Vanaf 15 en tot 10 werkdagen van tevoren, brengen we 30% van de trainingsprijs in rekening en vanaf 10 werkdagen 100% van de trainingsprijs. Je kunt ook overwegen om de training uit te stellen (zie Bijeenkomsten) of om te kijken of een collega/bekende in jouw plaats kan deelnemen (zie Bijeenkomsten).

Wanneer ontvang ik een bewijs van inschrijving?

Na inschrijving op een open rooster training ontvang je direct een bevestigingsmail. Deze wordt automatisch gemaild naar het mailadres dat je bij de inschrijving hebt ingevuld als mailadres bij deelnemer. Mocht je de uitnodiging niet hebben ontvangen in je inbox, controleer dan even de spamfilter. Als de bevestiging daar ook niet in zit, neem dan ajb. contact op. Voor trainingen waarin een lesboek wordt gebruikt, ontvang je het lesboek één tot drie werkdagen na inschrijving per PostNL op het adres dat je bij deelnemer hebt ingevuld. Wanneer je je lang van te voren inschrijft, vragen we je wanneer je het lesboek wenst te ontvangen omdat de kans dan groter is dat er onderwijl een nieuwe versie verschijnt van het boek met kleine of grotere wijzigingen. Je uitnodiging en e-learning code (indien van toepassing) ontvang je ongeveer twee weken van tevoren. Je lesmap, een schrijfblok en pen ontvang je op de eerste lesdag van de training. Voor incompany trainingen leveren we de lesboeken -indien van toepassing – doorgaans twee tot drie weken voorafgaand aan de training. In overleg kan dit eerder of later gebeuren.

Wanneer ontvang ik mijn studiemateriaal?

Voor trainingen waarin een lesboek wordt gebruikt, ontvang je het lesboek één tot drie werkdagen na inschrijving per PostNL op het adres dat je bij deelnemer hebt ingevuld. Wanneer je je lang van te voren inschrijft, vragen we je wanneer je het lesboek wenst te ontvangen omdat de kans dan groter is dat er onderwijl een nieuwe versie verschijnt van het boek met kleine of grotere wijzigingen. Je uitnodiging en e-learning code (indien van toepassing) ontvang je ongeveer twee weken van tevoren. Je lesmap, een schrijfblok en pen ontvang je op de eerste lesdag van de training. Voor incompany trainingen leveren we de lesboeken -indien van toepassing – doorgaans twee tot drie weken voorafgaand aan de training. In overleg kan dit eerder of later gebeuren.