Hoe kom ik in contact met mijn docent/medestudenten?

Als je contact wilt met je trainer voorafgaand aan de eerste les, kun je het beste even contact met ons opnemen op kantoor. Tijdens de les geeft de trainer doorgaans zijn/haar directe mailadres voor vragen, tenzij jullie iets anders afspreken. Met het oog op privacy versturen we geen mails met de e-mailadressen van deelnemers of andere contactgegevens zichtbaar voor anderen. In de les kun je hier wel afspraken met elkaar over maken en informatie delen per mail, app of ander medium.

In welke plaats(en) gaat de training van start?

We verzorgen open rooster trainingen in Amsterdam, Den Haag/Rijswijk, Eindhoven en Utrecht. Per training verschilt het of de training op meerdere/alle locaties wordt verzorgd. Je kunt dit terugvinden op onze planning. Klik hier voor alle data en locaties van alle trainingen.

Kan ik een gemiste (trainings)bijeenkomst inhalen?

We raden je aan om alle lesdagen te volgen en dus van tevoren goed te kijken of je wel kunt. Als je echt een dag moet missen, kijken we graag voor je wat er mogelijk is. Dit is afhankelijk van de situatie. Als je een open rooster training volgt, dan ben je welkom om aan te sluiten bij een volgende groep. Wanneer je dit korter dan een week van tevoren aanvraagt, betaal je voor het omboeken € 75 exclusief 21% btw. Doordat wij vaak trainingsdata op verschillende locaties op dezelfde data plannen, kan het zo zijn dat je de lesdagen in een andere volgorde volgt. Soms kun je een lesdag pas enkele maanden later inhalen, omdat deze dan plaatsvindt. Je moet er dan wel rekening mee houden dat de stof van de eerdere dagen alweer wat is weggezakt. Dat heeft voor het halen van een theorie-examen invloed op je slagingskansen. Inhalen in andere groepen kan op basis van beschikbaarheid. Je kunt ook overwegen om een gemiste lesdag individueel in te halen met de docent. Neem hierover contact met ons op. Doe je mee aan een incompany training dan kun je op basis van beschikbaarheid ook een dagje inhalen in ons open rooster. Hiervoor betaal je € 100 exclusief 21% btw. Je kunt maximaal de helft van de training op deze manier uitwijken. Als je meer dan de helft mist van de training waarop je hebt ingeschreven, valt dit onder het wijzigen/doorschuiven en/of annuleren van je deelname aan de training.

Kan ik een opleiding doorschuiven?

Ja dat kan. Volgens onze Algemene Voorwaarden kun je kosteloos omboeken naar andere lesdata tot drie werkweken voorafgaand aan de start van de open rooster/incompany training. Daarna betaal je wijzigings- of annuleringskosten. Klik hier voor de algemene voorwaarden. We bieden ook een coulanceregeling aan. Dat betekent dat je de factuur voor de training wel binnen de betalingstermijn betaalt, maar op een later moment mag deelnemen aan een training die minimaal vier (reguliere) deelnemers kent. We houden je hiervan op de hoogte. Voor deelname aan de latere training betaal je € 150 exclusief 21% btw aan administratiekosten. Mocht je hiervoor nieuwe lesmaterialen nodig hebben, bijvoorbeeld door een tussentijdse versiewijziging, dan worden de meerkosten hiervan in rekening gebracht. Dat geldt ook voor een eventuele tussentijdse prijsstijging van een examen.

Kan ik mij afmelden voor een bijeenkomst?

Ja dat kan. Uiteraard raden we je aan alle bijeenkomsten bij te wonen. Mocht dat door omstandigheden echt niet mogelijk zijn, dan vinden we het fijn als je dit zo snel mogelijk laat weten. Mocht je de les willen inhalen, zie dan [Kan ik een gemiste (trainings)bijeenkomst inhalen?]

Kan ik mijn opleiding tijdelijk onderbreken?

Ja dat kan. Volgens onze Algemene Voorwaarden zijn de annulerings- of wijzigingskosten wanneer je eenmaal gestart bent met de opleiding 100%. Klik hier voor de algemene voorwaarden. We bieden ook een coulanceregeling aan. Dat betekent dat je de factuur voor de training wel binnen de betalingstermijn betaalt, maar op een later moment mag deelnemen aan een training die minimaal vier (reguliere) deelnemers kent. We houden je hiervan op de hoogte. Voor deelname aan de latere training betaal je € 150 exclusief 21% btw aan administratiekosten. Mocht je hiervoor nieuwe lesmaterialen nodig hebben, bijvoorbeeld door een tussentijdse versiewijziging, dan worden de meerkosten hiervan in rekening gebracht. Dat geldt ook voor een eventuele tussentijdse prijsstijging van een examen.

Kan ik mijn studiemateriaal digitaal ontvangen?

We kunnen je een printbeveiligd bestand sturen als je de lesmap alleen digitaal gebruikt. We hebben nog geen mogelijkheden om dit standaard op het inschrijfformulier aan te geven. Wanneer je dit uiterlijk twee werkweken voor aanvang van de les per mail aanvraagt, bieden we je € 15 exclusief btw korting aan op de trainingsprijs.

Waar vind ik de routebeschrijving van de leslocatie?

Deze vind je in de uitnodiging die je van ons per mail ontvangt. Wij versturen je deze mail circa twee werkweken van te voren. Controleer voor de zekerheid ook even je spamfilter, vooral met gmail-adressen. Je kunt ook op onze website kijken bij trainingslocaties.

Wanneer ontvang ik een bewijs van deelname?

Wanneer je minimaal 75% van de les volgt, ontvang je van ons een certificaat van deelname. Deze wordt uitgedeeld aan het einde van de laatste lesdag. Zorg ervoor dat je een eventuele spellingsfout in je naam zo snel mogelijk meldt (bijvoorbeeld naar aanleiding van je uitnodiging). Je naam zal namelijk precies hetzelfde op het deelnamecertificaat staan.

Wat is het aantal deelnemers in de groep?

Wij gaan voor de meeste trainingen uit een maximum van 12 deelnemers in een groep. In het open rooster zijn de groepen doorgaans kleiner, tussen de 4 en 8 deelnemers. Soms lukt het ook om kleinere groepjes door te laten gaan.

Wat moet ik voor de eerste bijeenkomst voorbereiden?

Dit vind je in de uitnodiging die je van ons per mail ontvangt. Wij versturen je deze mail circa twee werkweken van tevoren. Controleer voor de zekerheid ook even je spamfilter, vooral met gmail-addressen.

Worden opleidingen ook door business partners verzorgd?

De Lean, M_o_R(R) en ASL(R) trainingen worden door business partners verzorgd die zelf een geaccrediteerde trainingsorganisatie zijn. Wij maken met hen goede afspraken zodat je dezelfde kwaliteit van hen kunt verwachten als van de trainingen die onder onze directe aansturing plaatsvinden.

Zijn er goede parkeermogelijkheden bij de locatie?

Wij zoeken locaties uit op een goede combinatie van bereikbaarheid met de auto én met het OV. Daar hoort ook parkeren bij. Onze locaties kennen voldoende parkeergelegenheid. Deze is gratis (zoals bij Aristo Utrecht) of tegen een betaalbaar tarief (bijv. € 5 per dag in Rijswijk of € 10-12 per dag voor Aristo Amsterdam en Aristo Eindhoven. Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat een speciaal evenement in de buurt maakt dat er minder plek is of dat de plaatselijke situatie als gevolg van wegwerkzaamheden (tijdelijk) verandert. Tot nog toe echter is er steeds voldoende plek geweest. We houden dit zo goed mogelijk in de gaten.