Webinar: het geheim van een succesvol team

Verbeter-het-succes-van-je-team

Verandermanagement: het geheim van een succesvol team
Heb je er ook zo een hekel aan wanneer de trailer van een film – achteraf gezien – de beste scenes bevatte van de film? Wij ook!


In dit webinar met delen we met jou een voorproefje van wat je kunt verwachten van een verandermanagement training gebaseerd op de APMG Change Management certificering. Echter, zonder het beste van de training al te verklappen. ‘Team Change’ was voorheen een onderwerp van de certificering, maar omdat er zoveel interessante en relevante onderwerpen op dit terrein zijn, is het dan nu niet meer.


Er zijn twee verbanden tussen verandering en teams: ten eerste wordt verandering vaak in gang gezet door een team. Ten tweede is het verbeteren van de effectiviteit van een team ook een vorm van verandering. In dit webinar gaan we vooral in op het tweede verband.


Wat leuk is aan dit onderwerp is dat we in kunnen gaan op het verbeteren van de effectiviteit van je team(s) op een hele praktische manier doordat we naar hele concrete modellen gaan kijken. Misschien ken je Tuckman en Belbin al. Maar in het webinar komen ook minder bekende, maar zeer effectieve modellen aan bod. Hieruit kun je inzichten opdoen die je onmiddellijk in de praktijk kunt gaan brengen.


In het webinar komen aan bod:

  • Inleiding teams
  • Meer succes met jouw team
  • Het belang van diversiteit in teams
  • Welk leiderschap inzetten in je team?
  • Vragenrondje

Dit webinar is een samenwerking tussen APMG International en Forsa Advies met als doel om bij te dragen aan het succes van jouw team. Het webinar is eerder in het Engels uitgezonden in een reeks over deze certificering Change Management Foundation en Practitioner. Het webinar is toen gevolgd door mensen over de hele wereld. Aangezien Forsa Advies actief is in en voor Nederland, hebben we het webinar vertaald naar het Nederlands.


Wil je dit webinar volgen? Het vindt plaats op 28 januari 2019 om 12.00 uur. Meld je dan aan via APMG Benelux.