Powersessie Verandering in de Zorg

Verandering in de Zorg

Powersessie Verandering in de Zorg

Woensdag 23 januari 2019, Forsa Advies in Rijswijk (ZH)

De zorg is nog nooit zo uitgedaagd als nu. Hoe kan de zorg deze uitdagingen het hoofd bieden?
De zorg-sector heeft te maken met personeelstekorten en de ongelijkheden die vaste krachten ten opzichte van externe inhuur kunnen ervaren, onvrede over waardering, de machtsstrijd tussen bestuurders en de druk van het halen van de voorgenomen resultaten.


In deze Powersessie gaan Linda van den Akker en Allard de Ranitz in op verandering in de zorg.


Linda van den Akker is een aanstekelijke, energieke en positieve spreker. Ze is ruim 34 jaar werkzaam voor het Haga Ziekenhuis en daarmee een ervaringsdeskundige op de werkvloer. Ooit begonnen als leerling A-verpleegkundige, is zij nu geruime tijd Coördinator Anesthesie. Sinds 2009 bekwaamt ze zich daarnaast in coaching en trainen op basis van NLP. Met NLP maakt zij een positieve en betekenisvolle bijdrage op de werkvloer. Ze vertelt je iets over hoe ze dat doet.


Allard de Ranitz is een toptrainer, verbonden aan Forsa Advies, die kennis van het organiseren van veranderprogramma’s en verandertrajecten combineert met kennis van waardesystemen. Hiermee geeft hij vaak verrassende inzichten in de krachten die in een organisatie inwerken op de op te lossen vraagstukken. Die inzichten kan hij bovendien vertalen naar praktische stappen die oplossingen dichterbij brengen.


Kortom, een interessant en prikkelend programma dat de moeite waard is. Let op: er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar voor deze sessie.

  • 13.00 Inloop met koffie en lekkers
  • 13.30 Linda van den Akker: Waarneming, interpretatie en communicatie.
  • 14.45 Pauze
  • 15.00 Allard de Ranitz: Verandering in de zorg
  • 16.15 Afsluiting en drankje en hapje

Interesse om deel te nemen? Neem contact met ons op.

 

 

© Illustratie: 123rf.com/Kakigori