Forsa Advies Facebook  Forsa Advies Twitter  Forsa Advies Elearning
Home - Branches - Industrie - Q8

Rob van den Bosch, IT Manager Q8 North West Europe

Forsa Advies verzorgt voor ons op professionele wijze de implementatie van PRINCE2. De eerste baten hiervan zijn reeds gerealiseerd: meer grip op projecten, meer duidelijkheid. Laatst hebben we aan de hand van een Business Case besloten een project tot opwaardering van een systeem niet uit te voeren. Al in een vroeg stadium bleek dat de kosten de baten zouden overstijgen. De methodiek biedt een gestructureerd raamwerk aan de hand waarvan we projecten beter in de hand houden van voor-fase tot en met de afronding van het project.
 

Paul Neuteboom, Business Consultant Q8 North West Europe

Forsa Advies heeft voor ons het IT Continuity Proces opgestart, in de vorm van plannen voor het herstellen van de ICT dienstverlening voor onze filialen in Nederland, Belgie, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. We zochten geen hoogdravende oplossing maar een praktische, goede en betaalbare oplossing. En Forsa is daar de juiste partij voor.
 

Henrik Trepka , IT Consultant Q8  (currently Vice President with ISS)

"Forsa Advies has provided us with several custom-made presentations and workshops for international specialist and management teams. These were highly appreciated by the participants and provided them insight into our internal project management methodology. Forsa Advies has rewritten our Project Management Code of Practice and has made it a useful support tool for our national and international projects."

 

 

Bel voor een persoonlijk, deskundig opleidingsadvies

070-3970723