Forsa Advies Facebook  Forsa Advies Twitter  Forsa Advies Elearning
Home - Forsa Advies - Missie Forsa Advies

Missie Forsa Advies

Forsa Advies heeft als missie om het projectmanagement in Nederland te verbeteren. Onze missie naar beter projectmanagement gaat vérder dan op tijd en op budget de juiste resultaten opleveren. Het betekent ook méér dan een verantwoord niveau van risico aanhouden en het mogelijk maken van de realisatie van de beoogde benefits.

 

In de visie van Forsa Advies is goed projectmanagement - naast het voorgaande - het zoveel mogelijk met respect omgaan met de verschillende belanghebbenden en synergie zoeken in de samenwerking waar dat kan. Wij willen het beste in mensen, teams en organisaties naar boven halen in het realiseren van projectresultaten. Forsa Advies adviseert, traint, coacht en begeleidt van management-teams tot en met projectmedewerkers. 

 

Hierbij maken we gebruik van beproefde methoden (best management practices) en instrumenten, uitstekende professionals en een gedreven ondersteunende staf.

 

Forsa Advies staat voor een praktische en gedegen aanpak, samenspel met de klant, openheid, moed, doorzettingsvermogen, integriteit en teamgeest. Forsa Advies is een persoonlijke zakenpartner met grote betrokkenheid.