Forsa Advies Facebook  Forsa Advies Twitter  Forsa Advies Elearning
Home - Trainingen - M_o_R - MoR

M_o_R® Risicomanagement

M_o_R staat voor Management of Risk en biedt u een effectief raamwerk voor het beheersen van uw risico's in uw organisatie. Management of Risk helpt om gefundeerde beslissingen te nemen over risico's die van invloed zijn op strategische, programma-, project- en operationele doelen. M_o_R bevat concepten, een aanpak, een proces met voorgedefinieerde stappen en verwijzingen naar relevante risicomanagementtechnieken en specialismen. Verder bevat het waardevolle adviezen over hoe u de principes, de aanpak en de processen in uw organisatie kan inbedden, evalueren en op maat kan snijden naar de aard van de doelstellingen waarop de risico's betrekking hebben. 
 
Om de basistraining toegankelijker te maken, werken wij met een Nederlandstalig en compact boek geschreven door onze trainers. Onze trainers zijn de eerste en de meest gewaardeerde Nederlandstalige geaccrediteerde trainers in de Management of Risk trainingen. Hiermee is de M_o_R training voor u optimaal toegankelijk en kunt u efficiënt studeren.
 

Geaccrediteerde M_o_R trainingen

Wij bieden u M_o_R geaccrediteerde trainingen. Dat betekent dat APMG Benelux de kwaliteit van onze M_o_R trainers, lesmateriaal, bedrijfsprocessen en slagingspercentages voortdurend bewaakt. 
 

M_o_R Examen

U kunt zich bij ons certificeren met een internationaal erkend AXELOS certificaat op M_o_R Foundation en M_o_R Practitioner niveau. 
 

Heeft u interesse in M_o_R trainingen?

Dan kunt u kiezen uit:
  • M_o_R Foundation - biedt een stevige basis in het uitgebreide raamwerk van M_o_R.
  • M_o_R Practitioner - betreft een training in het toepassen en op maat maken. Dit is een vervolg op de Foundation.
  • M_o_R Fasttrack betreft een intensief, geïntegreerd programma van een Foundation en Practitioner in één. Deze bieden we op dit moment alleen op basis van in-company aan.
  • M_o_R Overview-een compacte management overview op in-company basis.

 

In-company mogelijkheden

Uiteraard maken we ook graag voor u een in-company training op maat, bijvoorbeeld door méér eigen casuïstiek op te nemen door oefeningen te koppelen aan persoonlijke vaardigheden zoals onderhandelen, omgaan met weerstand, presenteren, vergadertechnieken, enzovoorts. Neemt u contact met ons op voor een offerte.

 

 Accredited M_o_R training is provided by 'nThen, APMG-International Accredited Training Organisation

Bel voor een persoonlijk, deskundig opleidingsadvies

070-3970723