Forsa Advies Facebook  Forsa Advies Twitter  Forsa Advies Elearning
Home - Trainingen - Projectvaardigheden

Projectvaardigheden

Veel deelnemers die training in projectmanagementmethodieken hebben gehad, geven aan behoefte te hebben aan een training waarin ze dit verder praktisch kunnen toepassen. Een training met de focus op persoonlijke effectiviteit in projecten. Het verbeteren van de relatie en communicatie met belanghebbenden rond het project staat hierin centraal. Denk aan het omgaan met een ongemotiveerde projectmedewerker, een onredelijke opdrachtgever of veeleisende vertegenwoordigers van de gebruikerszijde.

 

Wanneer u eenmaal weet hoe u het beste om kunt gaan met deze veel voorkomende situaties, worden uw projecten nog plezieriger. Onze trainers hebben een jarenlange ervaring in het trainen van persoonlijke vaardigheden. Daarbij kennen zij de context van projecten heel goed en kunnen u daardoor gericht oefeningen aanbieden. De trainingen bieden vaardigheden en tips die u de volgende werkdag op kantoor in de praktijk kunt brengen.

 

Er zijn twee verschillende trainingen:

voor wanneer u bijvoorbeeld als projectondersteuner, specialist, professional of adviseur meedraait in projecten als teamlid.
voor wanneer u (deel)projectleider verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van een project of een deel ervan.

 

Klikt u voor nadere beschrijvingen op de naam van de betreffende training.

 

Examens

Er is geen examen aan deze training verbonden. U kunt wel overwegen om onze SmartFeedback voor projectmanagers te gebruiken om inzicht te krijgen in de sterke en zwakke punten vooraf.
Een herhalingsmeting enige tijd na de training kan dan de vooruitgang in beeld brengen.

 

In-company mogelijkheden

Uiteraard maken we ook graag voor u een in-company training op maat op basis van de leerdoelen van uw organisatie en deelnemers