Forsa Advies Facebook  Forsa Advies Twitter  Forsa Advies Elearning
HomeTrainingslocaties - Forsa Advies - Aristo Zalen Amsterdam

Adres:

Teleportboulevard 100 (Navigatieadres: Tempelhofstraat 2)

1043 EJ Amsterdam

Tel: 020-6860886

 

Faciliteiten

Aristo Zalen Amsterdam is gunstig bereikbaar gelegen in de buurt met voor de deur een busplatform en op 15 minuten fietsafstand vanaf hartje Amsterdam. Deze locatie is voorzien van een lift, pilaarvrije ruimtes met daglicht en luchtbehandeling instelbaar per ruimte.

U kunt kosteloos gebruik maken van de KPN Hotspot WiFi internetverbinding. Mocht u assistentie nodig hebben, laat ons dit dan tijdig weten, zodat we kunnen met het inplannen van de groepen, rekening met uw situatie kunnen houden.  

 

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
Aristo Amsterdam ligt nét buiten de hectiek van de drukke binnenstad nabij de ringweg A10, hierdoor zijn wij uitstekend bereikbaar met de auto. Maak via Google Maps uw persoonlijke routebeschrijving (zie hieronder).

Parkeergelegenheid
Aristo Amsterdam beschikt over een eigen parkeergarage(met elektrisch oplaadpunt) en parkeerdek met 190 plaatsen. Adres voor uw routeplanner is Tempelhofstraat 2, 1043 EC Amsterdam.

Parkeertarieven
Let op betaald parkeren: parkeermunten verkrijgbaar voor 10 euro per dag en 6 euro per avond na 19.00 uur.

Openbaar vervoer
U reist met het openbaar vervoer naar station Amsterdam Sloterdijk. Daar verlaat u het station bij uitgang Changiweg. U ziet Aristo Amsterdam vervolgens rechts van u liggen. Komt uw trein aan op spoor 9? Ga dan na het verlaten van het station rechts de fiets- en loopbrug op. Aan het einde van deze brug ziet u aan uw rechterzijde Aristo Amsterdam.

Maak via Google Maps uw persoonlijke routebeschrijving

 

Route beschrijving naar Tempelhofstraat 2 voor als je met de auto komt!