Forsa Advies Facebook  Forsa Advies Twitter  Forsa Advies Elearning
HomeTrainingslocaties - Forsa Advies - Aristo Zalen Utrecht

Adres

Brennerbaan 150

3524 BN UTRECHT

Tel: 030-2899400

Faciliteiten
Aristo Zalen Utrecht is gunstig bereikbaar gelegen in de buurt met voor de deur haltes van bussen 8, 10 en 31. Deze locatie is voorzien van een lift, daglicht in alle zalen, zitjes om opdrachten in subgroepjes uit te werken, gezellige koffielounges en een restaurant met uitgebreid lunchbuffet.

U kunt kosteloos gebruik maken van de KPN Hotspot WiFi internetverbinding. Mocht u assistentie nodig hebben, laat ons dit dan tijdig weten, zodat we kunnen met het inplannen van de groepen, rekening met uw situatie kunnen houden.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
Mede door de centrale ligging en de uitstekende bereikbaarheid is Aristo Utrecht een geliefde accommodatie. Door de ligging aan de rand van de stad aan de A27, A28 en A12 zijn wij uitstekend bereikbaar met de auto. Maak via Google Maps uw persoonlijke routebeschrijving (zie hieronder).

Parkeergelegenheid
Het parkeerterrein van Aristo Utrecht heeft 80 gratis parkeerplaatsen, waaronder een parkeerplaats met elektrisch laadpunt.
Adres voor uw routeplanner is Brennerbaan 150, 3524 BN UTRECHT.

Parkeertarieven
In de directe omgeving kunt u ook (gratis) parkeren. Let op! Hier gelden de reguliere verkeerregels. Voorkom een boete, parkeer uw auto in een parkeervak!

Openbaar vervoer
Aristo Utrecht ligt op loopafstand schuintegenover NS Station Utrecht Lunetten.

Maak via Google Maps uw persoonlijke routebeschrijving