Forsa Advies Facebook  Forsa Advies Twitter  Forsa Advies Elearning
HomeTrainingslocaties - Forsa Advies - Forsa Advies Rijswijk

Adres

Laan van Zuid Hoorn 31

2289 DC RIJSWIJK

tel: 070-3970723

 

Faciliteiten

Op deze locatie kunt u zelf uw cappuccino, espresso of ‘gewone’ koffie van vers gemalen bonen en thee tappen. Lunch – indien inbegrepen- vindt plaats in de nabijgelegen lunchroom, waarbij u kunt kiezen uit de kaart. U kunt kosteloos gebruik maken van onze WiFi internetverbinding.


Het kantoor van Forsa Advies is sfeervol en gelegen in een kantorenhofje Businesspark Hoornwijck. De lesruimtes bevinden zich op de begane grond en op de 1e en 2e etage. Er is geen lift. Mocht u slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel, raden we aan om dit ons tijdig te laten weten, zodat we met het inplannen van de groepen, rekening met uw situatie kunnen houden.

 

Bereikbaarheid

Eigen vervoer
Forsa Advies is gelegen in het Businesspark Hoornwijck. Door de ligging aan de rand van de stad aan de A4, A13 en A12 zijn wij uitstekend bereikbaar met de auto. U kunt parkeren in de parkeergarage P+R Hoornwijck. Aan de overzijde van de parkeergarage vindt u Businesspark Hoornwijck. U steekt de brug over en gaat naar links.
Maak via Google Maps uw persoonlijke routebeschrijving (zie hieronder)
LET OP: In verband met werkzaamheden voor de Rotterdamsebaan kan de route naar de Laan van Zuid Hoorn soms afwijken. Volg de borden P+R Hoornwijck.

Parkeergelegenheid
Er is goede en voldoende parkeergelegenheid op loopafstand. Volgt u hiervoor vanaf de snelweg de borden P+R Hoornwijck naar de parkeergarage aan de Laan van Zuid Hoorn. Adres voor uw routeplanner is Laan van Zuid Hoorn 38, 2289 DE Rijswijk.

Parkeertarieven
De parkeergarage is 24 uur per dag geopend. Er zijn zelfs 6 oplaadpunten voor elektrische auto's. De kosten voor het parkeren bedragen € 5,00 per dag. Na het inrijden van de garage koopt u bij de betaalautomaat een P+R-kaart. Die kaart gebruikt u om weer uit te rijden.

Openbaar vervoer
Uitstekend te bereiken met OV

  • Tram 1 halte Rijswijk Broekpolder
  • Tram 15 halte Rijswijk Broekpolder of halte Laan van Gravenmade
  • Bus 30 halte Laan van Gravenmade


Ons kantoor bevindt zich op loopafstand van beide haltes (P+R Hoornwijck).

 

Maak via Google Maps uw persoonlijke routebeschrijving