Forsa Advies Facebook  Forsa Advies Twitter  Forsa Advies Elearning
Home - Branches - Zakelijke dienstverlening - PS Project SupportWat doet PS Project Support? 

Opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar brengen binnen het vakgebied van projectondersteuning. Daarin is ons bureau gespecialiseerd. Het managen van projecten is complex. De match met de juiste support professional draagt bij aan effectiever projectmanagement. Dat is onze expertise: het bemiddelen van professionals daar waar ze het beste tot hun recht komen. Binnen een PMO of projectbureau. Denk aan project assistenten, projectcoördinatoren of project management officers.

 

Waarom de keuze voor Forsa Advies?

Binnen project support moet je jezelf blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van vakgerichte trainingen over specifieke projectmethoden. Omdat wij uitsluitend werken met gekwalificeerde  professionals, zijn wij op zoek gegaan naar een specialist in vakgerichte trainingen waar wij onszelf in herkennen.  Voor ons betekent dit oprecht betrokken zijn, voor kwaliteit gaan en passie hebben voor het vak. In het eerste contact met Tanja van den Akker werd dit meteen al bevestigd; Forsa Advies is in onze ogen een partij met een enorme inhoudelijkheid en een persoonlijke aanpak.

 

Wat heeft de samenwerking gebracht?

Door de samenwerking kunnen we elkaar  versterken en onze dienstverlening verbreden. Waar het voorheen ophield bij een advies over de te volgen trainingen, kunnen wij geïnteresseerden nu verder helpen. Tot en met de inschrijving aan toe. Een stevige pijler onder onze doelstelling tot talentontwikkeling.

 

Bel voor een persoonlijk, deskundig opleidingsadvies

070-3970723