Forsa Advies Facebook  Forsa Advies Twitter  Forsa Advies Elearning
Home - Branches - Zakelijke dienstverlening - Strict Consultancy

Strict logo

Strict onderscheidt zich door een kwalitatief hoogwaardige, persoonlijke en innovatieve aanpak die bovendien een brug slaat tussen ICT en de bedrijfsprocessen. Strict Consultancy maakt samen met Strome en Stipt-ICT deel uit van Strict. Strict Consultancy staat voor helder en onafhankelijk ICT-advies met de focus op communicatietechnologie.


Strict helpt klanten bij het creëren van oplossingen voor resultaatgericht werken, het verbeteren van mobiliteit en slimmer communiceren door het optimaal inrichten van ICT. Sinds 2003 werkt Strict samen met Forsa Advies voor haar projectmanagement (PRINCE2®, IPMA), programmamanagement (MSP®), portfoliomanagement (MoP®) en risicomanagement (M_o_R®) trainingen, waarmee de ervaren en gedreven projectmanagers van STRICT hun kennis up-to-date en scherp houden. De deelnemers volgen de trainingen veelal in de avonduren als het gaat om een in-company training of overdag in een open rooster in een goed bereikbare locatie in de Randstad. 

 

Barend Houtsmuller, Managing Partner Strict

We hebben Forsa geselecteerd vanwege haar flexibele opstelling, professionaliteit en het pro-actief meedenken met de behoeften van onze consultants. Forsa heeft met groot enthousiasme en op een professionele manier projectmanagement-trainingen voor ons op maat uitgevoerd. De lestijden en locatie worden steeds weer afgestemd op onze behoefte. De benadering is doelgericht, persoonlijk en met een sterke focus om iedereen het gewenste resultaat te bereiken. Natuurlijk hebben onze consultants het inzicht en ervaring om deze materie snel eigen te maken, maar de kans op succes wordt aanzienlijk vergroot door de enthousiaste inzet vanuit het trainingsinstituut, en de individuele begeleiding in de aanloop naar de examens.

 

Ed van Vliet, Manager Strict

Uiteraard was het niet gelukt zonder de gedrevenheid en ervaring van de deelnemers. Echter, ter ondersteuning legde een superintensieve Forsa-training de basis. De begeleiding van Forsa was kundig, zeer persoonlijk en erop gericht om alle deelnemers het steuntje in de rug te geven om het te halen.

 Bel voor een persoonlijk, deskundig opleidingsadvies

070-3970723