Forsa Advies Facebook  Forsa Advies Twitter  Forsa Advies Elearning
Home - Branches - Zakelijke dienstverlening - Vindsubsidies

Vindsubsidies is een sterk groeiende, internationaal opererende organisatie die hard aan de weg timmert voor haar klanten om de juiste subsidies te vinden en de aanvragen hiervoor te begeleiden. De organisatie heeft kantoren en specialisten in Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, België en Nederland. Met kennis en ervaring ondersteunt Vindsubsidies haar klanten in het succesvol innoveren en concurreren in de markt. De wijze waarop ze dit doet, is gevarieerd en afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Vindsubsidies kan kansrijke subsidieaanvragen schrijven, een volledige en heldere subsidieadministratie opzetten en/of sturen op projectresultaten binnen deadlines. Daarnaast onderhoudt ze het contact met de subsidieverstrekker en biedt zij gratis toegang tot haar subsidiedatabase: de grootste en meest uitgebreide zoekmachine van Nederland met daarin alle actuele subsidieprogramma’s, fondsen en kredieten. Ook vindt u hierin alle informatie die nodig is om een subsidie aan te vragen.
 
Als gevolg van de groei heeft Vindsubsidies in toenemende mate te maken met projectmatig opdrachten en ook voor de toekomst verwacht zij hierin een verdere groei. Deze projecten nemen bovendien toe in complexiteit door het aantal verschillende belanghebbenden die erbij betrokken zijn. Het vereist een verdere professionalisering in het managen van projecten..

Hiervoor heeft Leon Rohaan, Operationeel Manager van Vindsubsidies, Forsa Advies in de arm genomen. Samen hebben Vindsubsidies en Forsa Advies de verschillende projectmanagementmethoden doorgenomen met de belangrijkste plus- en minpunten per methode. Vindsubsidies heeft de ‘best management practice’ PRINCE2 omarmt en maakt deze op maat voor haar eigen projecten zodat alle professionals van Vindsubsidies in de basis één beproefde aanpak te hanteren. De gekozen methode bevat onder meer een herkenbaar beschreven business cases en een compacte maar doeltreffende PID. Dit geeft de klanten van Vindsubsidies een snelle start. Aan de hand van leerdoelen van Vindsubsidies is een opleidingstraject op maat gedefinieerd waarbij de deelnemers eerst aan de slag gaan met de ‘harde aspecten’ en op een later moment met de ‘zachte aspecten’ van projectmanagement. De trainingssessies vonden plaats op locatie en op verzoek in de middag- en avonduren. De trainer heeft ruim tien jaar ervaring in het verzorgen van projectmanagementtrainingen en het managen van projecten. Hij had zich vooraf goed verdiept in de business van Vindsubsidies waardoor hij zich goed kon verplaatsen in de wereld van de deelnemers.

Bel voor een persoonlijk, deskundig opleidingsadvies

070-3970723