Forsa Advies Facebook  Forsa Advies Twitter  Forsa Advies Elearning
Home - Trainingen - BiSL

BiSL® Informatiemanagement

BISL is een acroniem voor 'Business Information Service Library'. Basiskennis van BISL is voor u van toegevoegde waarde wanneer u vanuit een project een nieuw systeem in de staande organisatie onderbrengt. Het kan u helpen te verzekeren dat uw projectresultaat voldoende ingebed is in de staande organisatie om de gewenste benefits ook te realiseren. BISL richt zich hierbij op de klantorganisatie terwijl ITIL® zich richt op de ICT leverancier die het beheer verzorgt. Ook kan het optimaliseren van de functie Informatiemanagement of Informatievoorziening onderwerp zijn van uw project. Daarbij is BISL een zeer bruikbaar raamwerk.
 

BISL Informatiemanagement

In de BISL methodiek vindt u 'best practices' ten aanzien van de inrichting van processen, een effectieve rolverdeling in Informatiemanagement, gestructureerde processtappen en ondersteunende hulpmiddelen. 
 

Geaccrediteerde BISL trainingen

Wij vinden het belangrijk om een uitstekende kwaliteit te garanderen. Daarom bieden wij u een door APMG International geaccrediteerde BISL cursus. Bovendien kunt u, doordat we geaccrediteerd zijn, bij ons het BISL Foundation examen afleggen. Doorgaans op de zelfde locatie als waar u uw BISL training heeft gevolgd, dat is op de dag van het examen vaak meer ontspannen: u weet dan al precies waar u moet zijn.
 

Examen

U kunt bij ons het BISL Foundation-examen afleggen. 

 

Heeft u interesse in BISL trainingen?

Dan kunt u kiezen uit:
  • De BISL Foundation voor een gedegen theoretische basis en inleiding tot de methodiek
  • BISL Workshops en/of begeleiding op maat voor specifieke doelgroepen zoals managementteams, directieleden, informatiemanagers, systeemeigenaren, functioneel beheerders, kwaliteitsfunctionarissen, enzovoort.

 

In-company mogelijkheden

Uiteraard maken we ook graag voor u een in-company training op maat, bijvoorbeeld door méér eigen casuïstiek op te nemen of door oefeningen te koppelen aan persoonlijke vaardigheden zoals onderhandelen, omgaan met weerstand, presenteren, vergadertechnieken, enzovoorts. Neemt u contact met ons op voor een offerte.

Bel voor een persoonlijk, deskundig opleidingsadvies

070-3970723