Forsa Advies Facebook  Forsa Advies Twitter  Forsa Advies Elearning
Home - Trainingen - PRINCE2 - PRINCE2 Re-registration

PRINCE2 Re-registration

Verleng uw PRINCE2 Practitioner certificaat nu nog voor vijf jaar

Bent u PRINCE2 Practitioner gecertificeerd? Het kan voor u interessant zijn om nog dit jaar uw PRINCE2 Practitioner certificaat te verlengen. Zoals u misschien weet, verschijnt in het eerste kwartaal van 2018 de nieuwe PRINCE2 2017 versie.

 

Voordelen bij re-registratie nu:

  • Wanneer u uw PRINCE2 Practitioner certificaat verlengd op basis van de huidige versie, blijft uw PRINCE2 Practitioner certificaat vijf jaar geldig. Met de nieuwe versie zal dit korter zijn, namelijk drie jaar.
  • In de 2017-versie zal er geen voordelig re-registration examen meer beschikbaar zijn. U kunt dan het volledige examen doen of via een maandelijks online AXELOS-abonnement punten verzamelen die samen gelijk staan aan het verlengen van uw certificaat. Neemt u voor het abonnement contact met ons op of raadpleeg de AXELOS-website.


Waarom uw PRINCE2 re-registration behalen bij Forsa Advies?

Forsa Advies biedt u:

  • de mogelijkheid om u vooraf goed voor te bereiden met toegang tot een individuele e-learning omgeving met Foundation opfrisvragen en Practitioner vragen. 
  • begeleiding per mail, telefoon of Skype waar nodig
  • twee dagdelen klassikale les waarbij we ingaan op die vragen die u moeilijk vindt
  • een vertrouwelijk en persoonlijk advies of u klaar bent voor het examen

 


Kosten

Training 425
Re-registration examen 325
Totaal (exclusief BTW) 750

 

Deze trainingsprijs is inclusief koffie, thee, fris en fruit. Doordat het 2 halve dagen betreft, is er geen lunch inbegrepen. We maken geen gebruik van een lesmap in deze training. 

 

Wanneer u niet (meer) beschikt over het lesboek ‘Managen van succesvolle projecten met PRINCE2’ in de 2009 versie, kunt u dit bij ons bestellen voor € 95 exclusief btw. We raden aan om dit lesboek en indien mogelijk een laptop mee te nemen naar de lessen. Bovendien is het toegestaan om het lesboek te gebruiken bij het examen. 

 

Examen

Het PRINCE2 re-registration examen is een verkort examen van één uur en kan afgelegd wanneer u eerder, aantoonbaar, uw PRINCE2 Practitioner examen heeft behaald. Het maakt dan niet uit hoe lang geleden dit is geweest. Mocht u liever een volledig Practitioner examen maken, dan is de prijs € 389 exclusief btw. 

 

Data, locaties en prijzen vindt u onder de tab ‘Lesdata en inschrijven’.

StartdatumLokatiePrijs
16-01-2019Forsa Advies
RIJSWIJK
€ 425,- Lesdata & Inschrijven

Bel voor een persoonlijk, deskundig opleidingsadvies

070-3970723

Samenvatting:               

Duur: 2 dagdelen
Examen: 1 uur 3e dag (inclusief)
Inclusief: lesboek, lesmap, e-learning en examen
Geen bijkomende kosten