Powersessie ‘Leid de verandering anders leidt de verandering jou!’ – 31 maart 2021

sessie leiderschap in verandertrajecten


Locatie: Online. Datum: 31 maart 2021 van 14:00-16.00 uur.Voor wie?

Het thema van deze online sessie is ‘Leid de verandering, anders leidt de verandering jou!’. We gaan het in twee uur durende minitraining onder andere hebben over leiderschapsstijlen, kennis van de verandermodellen (TOP 10) en de benodigde persoonlijke vaardigheden zoals zelfmanagement en het hebben van een sociale ‘antenne’. Deze sessie is geschikt voor alle projectmanagers, projectleiders en stuurgroepleden die verandermanagement in willen zetten om nog betere projectresultaten te boeken.


Sprekers

Deze middag wordt verzorgd door Kitty Clerc en Vladimir Vuk. Zij zijn beiden al jaren succesvolle coaches en trainers op het gebied van project- en verandermanagement. Zij begeleiden startende tot en met zeer ervaren professionals.


Met handige praktijktips en leuke oefeningen krijg jij op een toegankelijke manier inzicht in hoe je succesvol leiderschap in verandertrajecten kunt bereiken.


Waar we tijdens de sessie op ingaan:

  • Wat is leiderschap?
  • Leid de verandering anders leidt de verandering jou!
  • Moet je een leider of manager zijn in verandering?
  • Effectieve handvatten om leiderschap in verandering vorm te geven

Deelnemen aan deze Powersessie? Aanmelden kun je doen via onderstaande button. Dan zetten we je op de gastenlijst.Deze sessie is in principe bedoeld voor individuele deelname. Wil je graag deze sessie ‘Leid de verandering, anders leidt de verandering jou!’ uitsluitend voor jou en je collegae bij jou op kantoor? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Download informatieblad


Vragen? Bel ons op tel: 070-3970723.