Webinar Als Functioneel Beheerder groeien met BISL

Hier kun je de opname van ons webinar ‘Webinar Als Functioneel Beheerder groeien met BISL’ met Jacinta van Hall en Tanja van den Akker bekijken.

Waar gaat het webinar over?


Jacinta Hall verzorgt al jaren trainingen op het vlak van Informatiemanagement c.q. Functioneel Beheerder. In dit webinar deelt ze graag een van haar belangrijkste lessen voor Functioneel Beheerders, namelijk dat je kunt groeien in deze functie met behulp van BISL.


Zij neemt ons mee in het 9-vlaks-model om te laten zien waar je je in het landschap van ICT en de interne klanten bevindt. En gaat in op de rol van een goede Functioneel Beheerder: hoe operationeel of juist tactisch ga je je opstellen? En hoe kan BISL jou en je organisatie hierbij helpen?


Je alvast verdiepen in BISL?

Zie hier ook onze blogs.

Voor wie is het webinar geschikt?

Dit webinar is geschikt voor Functioneel Beheerders die BISL nog niet (goed) kennen en meer willen weten over hoe BISL hen kan helpen en/of willen weten hoe zij succesvoller kunnen zijn in deze functie.


Spreker en gastvrouw

Spreker: Jacinta Hall. Gastvrouw: Tanja van den Akker.


Jacinta Hall

Jacinta Hall is sinds 2008 werkzaam binnen het vakgebied Informatiemanagement, waar Functioneel Beheer onder valt. Haar jarenlange praktijkervaring combineert zij met uitstekende trainersvaardigheden. Daarnaast is Jacinta coach voor vrouwen in de IT, om vrouwen te helpen om zichzelf te blijven én te floreren in deze mannenwereld.

Live deelnemen of de opname op een later moment?

Wil je het webinar live bijwonen dan kun je je aanmelden via onderstaande button.

Kun je de sessie ‘Als Functioneel Beheerder groeien met BISL’ helaas niet live bijwonen maar wil je de opname van de sessie graag na afloop zien? Geef dit dan aan, dan informeren we je wanneer deze beschikbaar is en sturen we je de link.

Wil jij een live training of workshop met Jacinta Hall of een van onze andere trainers exclusief voor jezelf en je collega’s online of bij jou op locatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Contact opnemen