Webinar Effectief beinvloeden


Dit gratis webinar Effectief Beinvloeden met Michiel Theunissen is een aanrader voor iedereen die in zijn of haar werkpraktijk overtuigender, fermer en assertiever wil zijn.

Wat gaan we doen?


In dit praktische en inzichtelijke webinar Effectief beinvloeden neemt Michiel ons mee langs een aantal waardevolle inzichten en praktische tools om meer impact te hebben binnen en buiten het werk. Het stelt ons in staat om onze (project-) omgeving effectiever te beïnvloeden. De basis daarvoor is dat we zelfvertrouwen hebben en in wezen tegen onszelf zeggen: ik ben okay! Door dit te koppelen aan waar we voor staan maakt het overtuigend. We kunnen daarmee fermer zijn en beter onze grenzen te stellen.

Spreker en gastvrouw


Spreker: Michiel Theunissen

Gastvrouw: Tanja van den Akker.


Michiel Theunissen


Michiel Theunissen is psycholoog en is als trainer en coach gespecialiseerd in persoonlijke effectiviteit en zelfmanagement. Deze kennis en ervaring, die hij opdeed in heel verschillende soorten organisaties, zet hij in om jou te helpen beter te presteren.

Contact


Wil jij een training of -workshop over hoe je jouw persoonlijke vaardigheden kunt versterken met een van onze trainers exclusief voor jezelf en je collega’s? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.