Webinar Change rocks and change sucks!

Gratis webinar met Danielle Hellebrand over verandermanagement en rol van het menselijk brein.


Dit webinar is een aanrader voor iedereen met een interesse in verandermanagement. Juist op dit gebied zijn er nieuwe inzichten die je kunnen helpen om de veranderingen die jij begeleidt, soepeler te laten verlopen.

Wat gaan we doen?


Samen met Danielle gaan we op reis door de landschappen van ons brein en laten de nieuwste neurowetenschappelijke inzichten fungeren als kompas op onze reis.


Onderweg ontdekken we waardevolle inzichten die ons kunnen helpen bij het ontwikkelen van meer doordachte, effectieve strategieën voor persoonlijke en organisatorische verandering. Het stelt ons in staat om de complexiteit van het menselijk brein te leren kennen en deze kennis toe te passen om positieve verandering te bevorderen. Zo ontstaat er ruimte en energie voor verandering en groei als continu proces.


Als ons brein zou kunnen praten, wat zou het ons zeggen?


Spreker en gastvrouw


Spreker: Danielle Hellebrand
Gastvrouw: Tanja van den Akker.


Danielle Hellebrand


Danielle Hellebrand is gespecialiseerd in de werking en behoeften van het brein. Deze kennis zet ze in om jou persoonlijk te helpen om nog beter te presteren. Echter, ook hoe je veranderingen in organisaties beter kunt begeleiden met deze kennis van het brein. Danielle is een keynote speaker, podcaster, coach en adviseur op het gebied van neuroscience.

Contact


Wil jij een training of -workshop over succesvol veranderen met een van onze trainers exclusief voor jezelf en je collega’s? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.