Webinar Succesvol Duurzaam Onderhandelen

Hier kun je de opname van ons webinar ‘Succesvol Duurzaam Onderhandelen’ met Petra Vries en Tanja van den Akker bekijken.

Waar gaat het webinar over?


Dit webinar is wellicht het meest rendabele webinar dat je ooit gaat volgen! Je onderhandelt namelijk elke dag, van wie er de laatste croissant mag opeten tot aan je salaris en arbeidsvoorwaarden met je werkgever. En als je Forsa Advies volgt, dan ben je vermoedelijk actief in projecten of andere verandertrajecten. Daar heb je heel veel met onderhandelen te maken. Over welke mensen en budgetten je beschikbaar krijgt, over de doorlooptijd, over besluiten over het project in de stuurgroep, enzovoorts.


Petra Vries neemt je tijdens je lunch mee in de Harvard-methode. Dit klassieke model is nog steeds de basis van alle succesvolle boeken en trainingen over onderhandelen. Kort gezegd gaat het erom dat je stevig over de inhoud onderhandelt, terwijl je tegelijk de relatie goedhoudt of zelfs verbetert. Tijdens je lunch leer je niet alleen wat de stappen van de Harvard-methode zijn, maar ook hoe je die het beste inzet.

Voor wie is het webinar geschikt?

Dit webinar is geschikt voor iedereen die meer wil weten over onderhandelen en te maken heeft met projecten en verandertrajecten.


Zie hier ook onze blogs.

Spreker en gastvrouw

Spreker: Petra Vries. Gastvrouw: Tanja van den Akker.


Petra Vries

Petra Vries heeft 10 jaar ervaring als trainer en heeft zich helemaal gespecialiseerd in onderhandelen. Haar insteek is om de relatie goed te houden en voor elk van de onderhandelpartners elk een wenselijk resultaat bereiken. Geen sluwe trucjes en niet die ander in een hoek drukken. Zij helpt je aan handvatten om onderhandelen met vertrouwen en rust tot een goed einde te brengen.

 

Wil jij een live training of workshop met Petra Vries of een van onze andere trainers exclusief voor jezelf en je collega’s online of bij jou op locatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Contact opnemen