Webinar What the Top 10% Change Leaders Do

Hier kun je de opname van ons webinar ‘What the Top 10% Change Leaders Do’ met Patrick Mayfield en Tanja van den Akker bekijken.

Patrick Mayfield is een creatieve denker, trainer en spreker op het gebied van verandermanagement en stakeholder engagement. Zijn boeken geven je hele praktische stappen om te komen tot een goede samenwerking met allerlei betrokkenen in en rondom veranderingen, zoals projecten, programma’s en portfolio’s. Hij deelt met ons een aantal waardevolle inzichten in dit webinar.


En op basis van zijn veranderingen en inzichten, vertelt Patrick je wat de top 10% van succesvolle leiders van verandering anders doen dan de rest oftewel: What the Top 10% Change Leaders Do.

Je alvast verdiepen in stakeholder engagement?

Zie hier bijvoorbeeld deze blog of bestel het boek van Patrick Mayfield via Amazon.

Voor wie is het webinar geschikt?

Dit webinar is geschikt voor iedereen met interesse in het realiseren van organisatieverandering en/of het effectief betrekken van belanghebbenden bij verandering. Je kunt dus change manager of verandercoach zijn, maar ook programmamanager, portfoliomanager, projectmanager of lijnmanager.


Spreker en gastvrouw

Spreker: Patrick Mayfield. Gastvrouw: Tanja van den Akker.


Patrick Mayfield

Patrick is woonachtig in Oxford en was in 2007 een van de auteurs van Managing Succesful Programmes waarbij het programma meer is gepositioneerd als het leiden van een transformerende verandering van de organisatie.


In 2013 schreef hij het boek Practical People Engagement, dat het lesboek is voor de internationale APMG certificering ‘Stakeholder engagement’. Verder is hij mede-auteur van The Effective Change Manager’s Handbook, dat het lesboek is voor de APMG verandermanagement trainingen (Change Management).


In zijn meest recente publicaties besteed Patrick aandacht aan het persoonlijke effectiviteit en hoe je je eigen ideeën boven water kunt krijgen, kunt structureren en uiteindelijk expliciet en samenhangend kunt schrijven.

Contact

Wil jij een live training of workshop over verandermanagement of stakeholder engagement met een van onze trainers exclusief voor jezelf en je collega’s online of bij jou op locatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.