Powersessie verandermanagement ‘Leid de verandering anders leidt de verandering jou!’ – 7 februari 2022

sessie leiderschap in verandertrajecten

 


Locatie: Online. Datum: 7 februari 2022 van 13:00-16.00 uur.Waar gaat het eigenlijk over?

Deze gratis Powersessie Leid de verandering anders leidt de verandering jou gaat over verandermanagement en de rol van leiderschap hierin. Echter, welke invulling van leiderschap is dan de juiste? In deze minitraining gaan we het daarom hebben over wat leiderschap is, welke stijlen er zijn en de rol ervan in verandertrajecten. Daarnaast nemen we je mee langs een aantal relevante en waardevolle verandermodellen.


Voor wie?

Deze sessie is geschikt voor onder andere projectmanagers, projectleiders en stuurgroepleden. En iedereen die verder wil leren hoe je veranderingen in de organisatie bevordert en zo beter, sneller en prettiger tot de juiste resultaten komt.


Sprekers

Deze middag wordt verzorgd door onze toppers Kitty Clerc en Vladimir Vuk.


Kitty Clerc

Kitty Clerc is haar carrière begonnen als informatie analist en trainer bij Philips. Bij softwareleverancier Raet heeft ze zich bekwaamd als projectleider. Daarna is ze zich bij Getronics Pinkroccade en KPN gaan specialiseren in consultancy en trainen in Agile project- en verandermanagement. De afgelopen jaren begeleidt Kitty onder meer gemeenten in het maken van de stap naar Agile (remote) samenwerken. Ook helpt zij consultancy bureaus in het aanscherpen van hun verandermanagementaanpak bij verbetertrajecten en software-implementaties. Daarnaast is Kitty geaccrediteerd trainer in Exin Agile Scrum Foundation en Scrum Master, AgilePM, Change Management en PRINCE2.


Vladimir Vuk

Vladimir Vuk startte zijn loopbaan bij Pink Elephant als management trainer. Daarna heeft hij voor IBM gewerkt als verander- en portfoliomanager bij allerlei klanten zoals de Louwman groep. Verder heeft Vladimir succesvolle verandertrajecten verzorgt voor Holland Casino, de Kroatische Belastingdienst, Shell, Exact en Topdesk. Bovendien is hij een geliefde, vaste trainer voor adviesbureaus zoals Haute Equipe in Haarlem, BluefieldFinance in Utrecht en Conclusion Implementation in Nieuwegein.


Kortom, twee professionals met veel ervaring, kneepjes uit het vak en praktijkvoorbeelden voor jou. Zo krijg jij op een toegankelijke manier inzicht in hoe je veranderingen succesvol kunt realiseren met behulp van inzichten en tools uit verandermanagement.


Waar we tijdens deze powersessie verandermanagement op ingaan:

  • Leid de verandering anders leidt de verandering jou!
  • Wat is leiderschap?
  • Waardevolle verandermodellen
  • Effectieve handvatten om leiderschap in verandering vorm te geven

Deelnemen aan deze Powersessie? Aanmelden kun je doen via onderstaande button. Dan zetten we je op de gastenlijst.Deze sessie is in principe bedoeld voor individuele deelname. Wil je graag deze Powersessie Leid de verandering anders leidt de verandering jou uitsluitend voor jou en je collegae bij jou op kantoor? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Download informatieblad


Vragen? Bel ons op tel: 070-3970723.