Powersessie Projectmatig werken als een Pro – 22 juni

sessie projectmatig werken


Download informatieblad


Locatie: Forsa Advies in Rijswijk (ZH), Datum: 22 juni 2020 vanaf 13:00


Voor wie?

Heb jij steeds vaker te maken met projecten op je werk, maar weet je er eigenlijk nog niet zoveel van? Is het werken in projecten niet echt je vakgebied maar iets wat je naast je echte expertise doet? Of ga je voor het eerst een project leiden?


Als je meer weten over hoe je gestructureerd en succesvol een project leidt, kom dan naar onze sessie ‘Projectmatig werken als een Pro!’


Een project leiden is een vak apart en gaat niet vanzelf goed. We doorlopen samen met jou stap voor stap hoe je een project opzet en geven je handige tips. Dit doen we aan de hand van de meest gangbare methoden zoals PRINCE2 en IPMA. Ben je dan gelijk een pro? Nou ja, misschien overdrijven we een heel klein beetje om je aandacht te trekken 😉, maar je hebt wel een hele goede basis in handen hiermee.


Spreker

Deze middag wordt verzorgd door Erwin Raemakers. Erwin is een succesvolle projectmanager en verzorgt al jaren projectmanagementtrainingen voor startende tot en met zeer ervaren projectmanagers. Hij houdt van trainen met een knipoog en een plagerijtje. Tegelijkertijd is hij gedreven om je te helpen te groeien op dit vlak.


Met handige praktijktips en leuke oefeningen krijg jij op een toegankelijke manier inzicht in wat projectmatig werken is.


Waar we tijdens de sessie op ingaan:

  • Wat is projectmatig werken?
  • Stap 1 De aanloop naar het project –  succesfactoren voor het hele project!
  • Stap 2 De gedegen voorbereiding van het project – Wie betrek je? Wie mag wat beslissen straks? Hoe motiveer je je team? Hoe weet je of het project de overeengekomen resultaten oplevert?
  • Stap 3 De uitvoering van het project c.q. een fase – Hoe stuur je een project op basis van beheersaspecten?
  • Stap 4 De voorbereiding van een eventuele volgende fase – Hoe bereid je de faseovergang voor? En hoe zorg je voor de precies genoeg informatie voor je opdrachtgever?
  • Stap 5 De afsluiting van het project – Hoe sluit je het project goed af?
  • Hoe verder?

Deelnemen aan deze Powersessie? Aanmelden kun je doen via onderstaande button. Dan zetten we je op de gastenlijst. Let op: er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar voor deze sessie.Deze sessie is in principe bedoeld voor individuele deelname. Wil je graag een sessie over Projectmatig werken uitsluitend voor jou en je collegae bij jou op kantoor? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Vragen? Bel ons op tel: 070-3970723.