Powersessie Projectmatig werken als een Pro – 20 april

Powersessie Projectmatig werken


Locatie: Online én offline @ Forsa Advies in Rijswijk (ZH). Datum: 20 april 2021 van 13:00-16.15Hybride Powersessie

Deelnemen aan deze gratis Powersessie is zowel fysiek als op afstand mogelijk. Mocht je bijvoorbeeld in Groningen wonen en daarom niet naar ons kantoor toe kunnen komen kun je dus alsnog deelnemen door de sessie online bij te wonen. Mocht je daarentegen de gezelligheid en de lekkere koffie op onze locatie niet willen missen kun je de sessie fysiek bijwonen.


Voor wie?

Heb jij steeds vaker te maken met projecten op je werk, maar weet je er eigenlijk nog niet zoveel van? Is het werken in projecten niet echt je vakgebied maar iets wat je naast je echte expertise doet? Of ga je voor het eerst een project leiden?


Als je meer wilt weten over hoe je gestructureerd en succesvol een project leidt, kom dan naar onze sessie ‘Projectmatig werken als een Pro!’


Een project leiden is een vak apart en gaat niet vanzelf goed. We doorlopen samen met jou stap voor stap hoe je een project opzet en geven je handige tips. Dit doen we aan de hand van de meest gangbare methoden zoals PRINCE2 en IPMA. Ben je dan gelijk een pro? Nou ja, misschien overdrijven we een heel klein beetje om je aandacht te trekken, maar je hebt wel een hele goede basis in handen hiermee.


Spreker

Deze middag wordt verzorgd door Erwin Raemakers. Erwin is een succesvolle projectmanager en verzorgt al jaren projectmanagementtrainingen voor startende tot en met zeer ervaren projectmanagers. Hij houdt van trainen met een knipoog en een plagerijtje. Tegelijkertijd is hij gedreven om je te helpen te groeien op dit vlak.


Met handige praktijktips en leuke oefeningen krijg jij op een toegankelijke manier inzicht in wat projectmatig werken is.


Waar we tijdens de sessie op ingaan:

  • Wat is projectmatig werken?
  • Stap 1 De aanloop naar het project –  succesfactoren voor het hele project!
  • Stap 2 De gedegen voorbereiding van het project – Wie betrek je? Wie mag wat beslissen straks? Hoe motiveer je je team? Hoe weet je of het project de overeengekomen resultaten oplevert?
  • Stap 3 De uitvoering van het project c.q. een fase – Hoe stuur je een project op basis van beheersaspecten?
  • Stap 4 De voorbereiding van een eventuele volgende fase – Hoe bereid je de faseovergang voor? En hoe zorg je voor de precies genoeg informatie voor je opdrachtgever?
  • Stap 5 De afsluiting van het project – Hoe sluit je het project goed af?
  • Hoe verder?

Deelnemen aan deze Powersessie? Aanmelden kun je doen via onderstaande button. Dan zetten we je op de gastenlijst.


Deze sessie is in principe bedoeld voor individuele deelname. Wil je graag deze sessie ‘Projectmatig werken als een Pro!’ uitsluitend voor jou en je collegae bij jou op kantoor? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Download informatieblad


Vragen? Bel ons op tel: 070-3970723.