Powersessie Beginnen met Projectmatig werken als een Pro op 7 maart 2022

Powersessie_Projectmatig_werken_Beginnen als een Pro-01



Locatie: Online. Datum: 7 maart 2022 van 13:00-16.00


Online Powersessie Beginnen met Projectmatig Werken als een Pro

Deelnemen aan deze gratis Powersessie is online. Het is een interactieve minitraining en dus geen eenrichtingsverkeer. We gaan theorie bespreken, handige tips delen en samen korte oefeningen doen in subgroepjes.

Voor wie?
Heb je nog niet veel ervaring met het leiden van projecten op je werk, maar wordt het wel van je verwacht? Is het werken in projecten niet echt je vakgebied maar iets wat je naast je echte expertise doet? Of ga je voor het eerst een project leiden?


Als je meer wilt weten over hoe je gestructureerd en succesvol een project leidt, kom dan naar onze powersessie Projectmatig werken als een Pro!


Een project leiden is een vak apart en gaat niet vanzelf goed. We doorlopen samen met jou stap voor stap hoe je een project opzet en geven je handige tips. Dit doen we aan de hand van de meest gangbare methoden zoals PRINCE2 en IPMA. Ben je dan gelijk een pro? Nou ja, misschien overdrijven we een heel klein beetje om je aandacht te trekken, maar je hebt wel een hele goede basis in handen hiermee.

Trainer
Deze middag wordt verzorgd door Erwin Raemakers. Erwin is een succesvolle projectmanager en verzorgt al jaren projectmanagementtrainingen voor startende tot en met zeer ervaren projectmanagers. Hij houdt van trainen met een knipoog en een plagerijtje. Tegelijkertijd is hij gedreven om je te helpen te groeien op dit vlak.


Met handige praktijktips en leuke oefeningen krijg jij op een toegankelijke manier inzicht in wat projectmatig werken is.

Waar we tijdens de Powersessie ‘Beginnen met Projectmatig Werken als een Pro’ op ingaan:

  • Wat is projectmatig werken?
  • Stap 1 De aanloop naar het project –  succesfactoren voor het hele project!
  • Stap 2 De gedegen voorbereiding van het project – Wie betrek je? Wie mag wat beslissen straks? Hoe motiveer je je team? Hoe weet je of het project de overeengekomen resultaten oplevert?
  • Stap 3 De uitvoering van het project c.q. een fase – Hoe stuur je een project op basis van beheersaspecten?
  • Stap 4 De voorbereiding van een eventuele volgende fase – Hoe bereid je de faseovergang voor? En hoe zorg je voor de precies genoeg informatie voor je opdrachtgever?
  • Stap 5 De afsluiting van het project – Hoe sluit je het project goed af?
  • Hoe verder?

Deelnemen aan deze Powersessie? Aanmelden kun je doen via onderstaande button. Dan zetten we je op de gastenlijst.
Let op: om mee te doen aan deze gratis mini-training dien je te beschikken over een goede webcam en microfoon. We willen je graag kunnen zien en horen om zo échte interactie te hebben.


Deze sessie is in principe bedoeld voor individuele deelname. Wil je graag deze sessie ‘Beginnen met Projectmatig werken als een Pro!’ uitsluitend voor jou en je collegae bij jou op kantoor? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Download informatieblad


Vragen? Bel ons op tel: 070-3970723.