Forsa Advies Facebook  Forsa Advies Twitter  Forsa Advies Elearning
Home - Forsa Advies - Powersessie

Powersessie: Veranderaanpak naar agile

 

U kunt zich hier aanmelden voor deze powersessie.

Powersessie

Veranderaanpak naar agile

 

Spreker

Vladimir Vuk

 

Locatie

Forsa Advies in Rijswijk (Z-H), zaal: De Boomhut

 

Datum en tijd

01-10-2018, vanaf 13:00 tot 17:00

 

Downloads

Leaflet powersessie

 

Inhoud sessie

Werkt u aan een transformatie naar agile voor uw organisatie? Dit wordt niet altijd als een verandertraject herkend. En als betrokkenen de transformatie wel als een  verandertraject onderkennen, dan vinden ze het vaak lastig om dit te vertalen naar een passende veranderaanpak.

Mensen reageren verschillend op veranderingen maar meestal gaan veranderingen gepaard met veel weerstand. En weerstand is gezond en begrijpelijk. Het is zelfs nodig! Het is een verandering in denken en niet alleen andere procedures. Agile werken vraagt onder andere om nieuwe vaardigheden en samenwerkingsvormen. Wellicht zelfs een nieuwe organisatiecultuur. De implementatie van agile-werken kan dus meer of minder succesvol zijn. En dat is meestal afhankelijk van de manier waarop een dergelijk verandertraject gepland en gemanaged wordt.

Forsa Advies biedt verandermanagement trainingen om inzicht te krijgen in hoe je veranderingen beter kunt beïnvloeden en richting kunt geven. Als voorproefje op deze trainingen organiseert Forsa Advies een Powersessie over het implementeren van agile-werken.

 

Tijdens deze sessie bespreken we onder andere hoe je een veranderbereidheidsanalyse maakt. We gaan kijken naar cases met verschillende aanpakken en faseringen die afhankelijk zijn van de organisatiecultuur. En er is aandacht voor stakeholdermanagement en communicatie als ook het omgaan met weerstanden en veel andere ‘make-it-or-break-it’-elementen.

 

Spreker

Vladimir Vuk is een zeer ervaren change manager (o.a. Shell, IBM en Heineken) en agile coach met interesse voor agile implementaties.

 

Voor wie?

Deze powersessie is geschikt voor iedereen die agile werken implementeert/begeleidt, of mensen die te maken hebben met verandertrajecten in het algemeen en geïnteresseerd zijn in de toegevoegde waarde van goed verandermanagement.

 

Locatie

De sessie vindt plaats bij Forsa Advies, gelegen in het Businesspark Hoornwijck in Rijswijk. Door de ligging aan de rand van de stad aan de A4, A13 en A12 zijn wij uitstekend bereikbaar met de auto. U kunt parkeren in de parkeergarage P+R Hoornwijck. De locatie is ook goed bereikbaar met het OV. Hiervoor neemt u Tram 1 of 15 waar u bij halte Broekpolder uit kunt stappen of Bus 30 waar u bij halte Laan van Gravenmade uit kunt stappen.

 

Meer leren over verandermanagement?

Bekijk dan ook eens onze verandermanagement trainingen.