Opname webinar A Bird’s Eye View on the Agile Forest

Hier kun je de opname van ons webinar ‘A Bird’s Eye View on the Agile Forest’ met Henny Portman en Tanja van den Akker bekijken.

Waar gaat het webinar over?


Henny neemt je mee op reis op twee manieren:

  1. In de tijd. Welke ‘generaties’ aan agile denken en werken zijn er te herkennen? En waar gaat het vanaf hier naartoe?
  2. In het oerwoud van agile werkwijzen. Dit zijn er inmiddels meer dan honderd. Henny maakt je snel wegwijs in de belangrijkste dimensies hierin waardoor je alles makkelijker kunt plaatsen en beter weet wélke vorm van agile werken je nodig hebt.

Voor wie is dit webinar?


Deze opname webinar ‘A Bird’s Eye View on the Agile Forest‘ is interessant voor iedereen die agile werkt of dat wil gaan doen.

Henny Portman


De spreker, Henny Portman, is zoals hij zelf zegt ‘vakidioot op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement. Op dit gebied is hij een bekend blogger, auteur van meerdere boeken, internationaal veel gevraagd key note speaker, geaccrediteerd SAFe trainer en geaccrediteerd P3M3 consultant.


De gastvrouw, Tanja van den Akker, is geaccrediteerd PRINCE2 en APMG Change Management trainer. Binnen Forsa Advies waar ze mede-eigenaar van is, adviseert zij klanten over het versterken van hun project-, programma- en/of portfoliomanagement.


Lees hier meer over onze Agile trainingen. Liever live sparren met ons? 


Contact opnemen