Wil je de factuur in 2018 en de training volgen in 2019?

Factureer in 2018 en volg een training in 2019

 

Het is alweer december! Wat gaat de tijd hard, he?
Ben je er nog niet aan toegekomen om die voorgenomen training PRINCE2 Foundation, IPMA D of Scrum Master te volgen? En heb je dit jaar nog wel budget? Als je dat budget niet mag ‘meenemen’ naar het nieuwe jaar of je weet het niet zeker, dan kun je een training bij ons boeken met lesdata 2019 en ons de factuur voor je laten maken in 2018.


En we hebben nog meer goed nieuws: we geven op onze open rooster trainingen 5% korting op de lesprijs om te vieren dat onze nieuwe website live is.


Hoe werkt het?
Boek de training die je graag wilt volgen met lesdata 2019 en geef hier bij in het opmerkingenveld aan dat je graag de factuur wilt ontvangen in 2018. Dan zorgen wij ervoor dat dit in orde komt.


Weet je nog niet precies welke training je wilt volgen in 2019?
Weet je nog niet zeker wat voor training je precies wilt volgen in 2019, dan kunnen we ook een tegoedbon voor je uitgeven voor het door jou gewenste bedrag. Ook dat kunnen we – indien gewenst – voor je factureren in 2018. Hiermee kun je dan in 2019 beslissen welke training je precies nodig hebt.


Heb je trainingsbudget in 2018 voor een groep dat je wilt benutten in 2019?
Heb je een budget voor training voor jouw team, afdeling of project, dan kunnen we ook voor jou een tegoedbon aanmaken en aan je factureren in 2018. Zo behoud je flexibiliteit.


Let op!

  • We kunnen alle inschrijvingen tot en met 30 december a.s. tijdig verwerken. Lukt je dat niet, bel dan 31 december voor 12.00 uur ‘s middags op dan kijken we of we je alsnog kunnen helpen.
  • Het is vanaf 1 januari 2019 niet meer mogelijk om een factuur van 2018 voor je aan te maken.
  • Neem contact op voor de voorwaarden van een tegoedbon.

Wil je meer over deze mogelijkheden meer weten of een tegoedbon boeken?


Neem vrijblijvend contact met ons op. Of bekijk ons trainingsaanbod.


Contact opnemen