Onze nieuwe website is LIVE! ? En jij krijgt korting.

Nieuwe Website Forsa Advies

 

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe website. De oude website dateerde uit 2012 en begon langzamerhand wat tekenen van ouderdom te vertonen en voldeed niet langer aan de eisen die wij stellen aan onze ‘digitale etalage’. Ook hebben we hiermee gelijk een aantal wensen in vervulling kunnen laten gaan.


Met de nieuwe website hebben we het uiterlijk een flinke opfrisser gegeven en ook het gebruiksgemak verbeterd. Daarnaast is alle techniek aan de achterkant ook weer helemaal bij de tijd. Het resultaat is een website die beter aansluit op wat we willen uitstralen, die beter voorziet in het zoeken naar een geschikte opleiding en beter voorziet in het gevonden worden op zoektermen voor een specifieke opleiding.


Om samen met jou te vieren dat onze nieuwe website LIVE is bieden we op alle inschrijvingen t/m uiterlijk(!) 31 december 2018 5% korting!*


Een greep uit de aanpassingen die het meest zichtbaar zijn voor bezoekers:

  • Blog: we zullen in de toekomst regelmatig nieuwsberichten posten die bijvoorbeeld relevantie hebben voor de projectmanagementbranche of over opleidingen in het algemeen. Of blogs die verdiepende inzichten bieden in een specifiek onderwerp.
  • Agenda: we zullen je via onze agenda op de hoogte houden van onze powersessies en webinars maar ook van andere interessante evenementen in de branche.
  • Structuur website: we hebben een aantal pagina’s toegevoegd, de structuur aangepast en de navigatie zo intuïtief mogelijk gemaakt om zo meer uitleg te kunnen geven over verschillende vakgebieden en de gebruiker beter te ondersteunen bij zijn/haar keuze in een opleiding.
  • Mobiele website: de nieuwe website is volledig responsive, dit betekent dat op welk apparaat je onze website ook bekijkt het er altijd goed uitziet en volledig functioneel is.
  • GDRP/AVG: de website beschikt naast een SSL-certificaat nu ook over een cookiemelding die je volledig de controle geeft welke gegevens wij wel van je mogen opslaan en welke je liever wil dat we vergeten.
  • Leesbaarheid: de content van onze website bevat nou eenmaal behoorlijk wat lappen tekst, dit komt omdat we je graag een zo compleet mogelijk verhaal willen vertellen en eerlijk en transparant willen zijn in wat je kunt verwachten zodat jij alle informatie krijgt die je nodig hebt in het proces van het uitzoeken van een opleiding en uiteindelijk een goed afgewogen keuze maakt.
  • Incompany/Consultancy: misschien is het niet bij je bekend, maar we doen toch echt meer dan alleen opleidingen en trainingen verzorgen ;-). We kunnen namelijk ook heel goed adviseren wanneer jouw organisatie met een vraagstuk worstelt op het gebied van bijvoorbeeld project-, programma-/ portfoliomanagement, agile transities of verandertrajecten. Daarnaast hebben we nu een aparte pagina met een duidelijk overzicht van onze incompany mogelijkheden.
  • Trainingenoverzicht: we merkten dat de trainingenpagina op de oude website zeer populair was onder gebruikers. Deze hebben we dus terug laten komen op de nieuwe website en een upgrade gegeven zodat je nu nog beter kunt sorteren en filteren op trainingen. Probeer het eens uit zou ik zeggen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor eventuele vragen.


Contact opnemen


* korting wordt verrekend op de factuur, niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en alleen bij inschrijvingen via forsa-advies.nl.