Versterk je arbeidspositie dit najaar met Change, Lean of Agile


Dit najaar gaat over Change, Lean en Agile. Als we iets dit voorjaar hebben geleerd is dat morgen alles anders kan zijn. We moeten daarom in staat zijn onze organisatie in beweging te brengen, samen te werken en de juiste acties op het juiste moment in gang te zetten. Ons open rooster van dit najaar helpt je hierbij met de meest waardevolle en praktische trainingen die er zijn op het gebied van veranderen, lean en agile. Neem eens een kijkje en eindig dit jaar ijzersterk…

Change

Lean

Agile

Verandermanagement Foundation Lean Green Belt Agile Scrum Foundation
Verandermanagement Practitioner
Agile Scrum Master
Verandermanagement Fasttrack
Agile Scrum Product Owner
Organisatiecultuur en verandering
PRINCE2 Agile Foundation


PRINCE2 Agile Practitioner


AgilePM Foundation


AgilePM Practitioner


AgilePM Fasttrack


Leading SAFe

Hoe zien de klassikale lessen er nu uit?


Onze trainingslocaties voldoen volledig aan de anderhalve meter regels van het RIVM. We werken met kleine groepen, zodat iedereen ver genoeg uit elkaar zit. Daarnaast zijn er vaste looproutes op de leslocatie en zijn er voldoende desinfectiemiddelen aanwezig, zodat iedereen op een veilige manier zijn of haar les kan volgen. Bekijk hier een overzicht van alle maatregelen die wij nemen om op veilige en prettige wijze onze trainingen te organiseren.

Inschrijven voor Online Training kan ook nog steeds


Naast onze klassikale lessen kun je je opleiding ook nog altijd volgen via online training in de Virtual Classroom. Vanwege de positieve ervaringen van veel van onze deelnemers, hebben wij besloten onze trainingen via Virtual Classroom ook dit najaar te blijven aanbieden. Dat betekent dat je bij veel van onze trainingen de keuze hebt tussen klassikaal of online training.


Bij Virtual Classroom wordt de klasruimte nagebootst. Deze lessen zijn niet anders dan normaal, alleen volg je ze nu op afstand via de computer. Je blijft een hoge mate van interactie houden met mededeelnemers en de trainer.


In september starten al onze trainingen weer: virtueel en klassikaal


Ons volledige aanbod aan trainingen in o.a. best practice methoden en certificeringen is weer geheel up-to-date. Met welk leertraject start jij dit najaar? Bekijk het aanbod.Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag.


Contact opnemen