Waarom de PRINCE2 Fasttrack bij Forsa Advies te volgen….

Wegwijzer PRINCE2 Fasttrack 2017

Heeft u zich al een tijdje voorgenomen om nog eens de PRINCE Foundation en PRINCE2 Practitioner training te gaan doen en uzelf te certificeren? Dan raad ik u aan om nog in 2017 bij Forsa Advies de PRINCE2 Fasttrack te doen. Forsa Advies heeft als missie om Nederland beter te maken in projecten. In dat kader verzorgen we onder meer PRINCE2 trainingen.

Onze vijfdaagse PRINCE2 Fasttrack training is fantastisch. Op de onafhankelijke site Springest krijgt deze training een 9+ gemiddeld van de deelnemers.

Een belangrijke factor in deze waardering zijn onze trainers: onze geaccrediteerde trainers beschikken allen (!) over ruim 10 jaar ervaring in het verzorgen van PRINCE2 trainingen. Daarnaast beschikken onze trainers over een ruime praktijkervaring in projecten aan de hand waarvan ze de toegevoegde waarde kunnen toelichten en de training levendig en boeiend maken. Zij begeleiden projectmanagers en hun teams, adviseren stuurgroepen en managementteams en trainen en coachen op alle betrokken organisatieniveaus. Dat doen zij respectvol, met enthousiasme en een enorme professionaliteit.


Het is geen training waarin u simpelweg de juiste multiple choice antwoorden uit uw hoofd leert. De training beoogt u optimaal voor te bereiden op het examen én op uw toekomstige projecten in de praktijk. Wij werken aan de hand van een bekende projectcasus, maar kunnen ook eventueel uw eigen project inbrengen als basis voor een oefening.


Bij ons krijgt u een training met verdieping van inzicht en met ruimte om ervaringen te delen en om relevante oefeningen te doen. Hiermee gaat u de methode en de toegevoegde waarde ervan werkelijk doorgronden.


De ondersteunende e-learning helpt u optimaal voor te bereiden op de examens. Wanneer u in de oefeningen 65% of meer scoort, weet u dat u op de goede weg bent voor de examens. Onze Tim is beschikbaar om u te ondersteunen als u vragen heeft over de e-learning. U kunt contact opnemen met de trainers wanneer u vragen heeft over de inhoud.


Uiteraard maakt u bij ons de officiële PRINCE2 examens en krijgt u bij slagen het internationale, digitale PRINCE2 Foundation en Practitioner certificaat.


U volgt de training op goed bereikbare locaties voor OV en auto’s in Aristo Amsterdam, Aristo Utrecht, Aristo Eindhoven of in ons nieuwe kantoor in Rijswijk (Z-H). De sfeer is er prettig en er wordt goed voor u gezorgd tijdens uw verblijf.


Waarom dan dit jaar? Eind 2017/begin 2018 verschijnt de nieuwe versie van PRINCE2: PRINCE2 2017. Met deze nieuwe versie zal de geldigheidsduur van het PRINCE2 Practitioner certificaat worden verkort tot 3 jaar. Bovendien is er nu een ruime hoeveelheid examenoefenmateriaal beschikbaar. Dat zal voor een nieuwe versie eerst opnieuw moeten worden opgebouwd. De inhoud van de methode verandert beperkt, de inhoud van het examen en de stijl van examenvragen veranderen naar verwachting meer. Bovendien is uw certificaat in de huidige versie precies evenveel waard als die van de nieuwe versie. U heeft dus een voordeel wanneer u nog dit jaar uw training afrondt en certificering behaalt.


Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.


Contact opnemen