Giro555 Verandermanagement benefiet training

,


Vanuit de oorlog in de Oekraïne ontvangen we verschrikkelijke beelden en nieuwsberichten. Mannen, vrouwen, kinderen en zelfs huisdieren opgejaagd door geweld en gevaar. Het geeft een machteloos gevoel. Jij en ik zullen de oorlog niet kunnen stoppen. Maar we kunnen wel wat doen om de getroffenen te helpen en om te laten zien dat we betrokken zijn. En dat het niet ok is wat er gebeurt.


Samen met Kitty Clerc, Martin Caron, Vladimir Vuk en ondergetekende verzorgen een Giro555 Verandermanagement benefiet training. Deze start op 7 april 2022. Forsa Advies verzorgt voor eigen rekening de leslocatie in Rijswijk (ZH) en catering zoals een verse lunch, een lekker heet bakkie, fruit, fris en snoep. En ook APMG Benelux doet een bijdrage in de vorm van een korting op examens die we namens hen schenken op Giro555 voor de samenwerkende hulporganisaties zoals het Rode Kruis en Vluchtelingenwerk. Per deelnemer aan deze Fasttrack zullen we € 2211,50 exclusief btw storten aan Giro 555. Deze opbrengst is alleen mogelijk als je direct bij ons inschrijft en niet via een wederverkoper.

Stel je voor


Stel je voor dat je van het ene op het andere moment om je heen moet kijken wat je meeneemt. Wat kun je meenemen op een lange reis? En heb je dan ook nog genoeg te eten en te drinken voor onderweg? Kun je je kat of hond meenemen? Neem je foto’s als herinnering mee? Of kleding en extra schoenen? Waardevolle spullen? Probeer je in te beelden dat je de explosies op straat hoort en misschien wel voelt, terwijl je probeert de stad uit te komen. Urenlang of zelfs dagen in een auto of in een trein onderweg. En wanneer je dan de grens bereikt en in een lange rij staat voor de grens, neem je afscheid van je partner. De man blijft vechten en de vrouw brengt de kinderen en huisdieren in veiligheid ver van huis. Je hart breekt terwijl je kinderen vragen waarom papa niet meekomt.

Een warm welkom


Hopelijk zijn er dan mensen met een warm hart aan de andere kant van de grens. Die je omarmen en je eten en drinken geven. Dat je een warme plek hebt om op adem te komen. Vrijwilligers die je kinderen helpen troosten. Die je hoop geven dat het goed komt en dat je veilig bent. Betrokken burgers die een schoolprogramma voor je kinderen verzorgen om ze afleiding te geven en nieuwe vriendschappen te laten sluiten. Zodat ze alle nare dingen even kunnen vergeten.

Doe mee en help de Oekraïne


Daarom organiseert Forsa Advies een benefiet-training in Verandermanagement Fasttrack. We kunnen samen de wereld een klein beetje beter maken. En heel veel kleine beetjes vormen samen een heleboel. Onze bijdrage zal een hele gave training zijn over hoe je verandering in organisaties kunt beïnvloeden, hoe je mensen kunt begeleiden in verandering en geeft je inzicht in veranderprocessen. Je vindt de beschrijving hier. Doe mee aan de Fasttrack waarin je én de stevige theoretische basis van de Foundation training opdoet én het toepassen oefent in de Practitioner training. Maar je kunt ook kiezen voor de driedaagse Foundation training.

Welk deel gaat naar Giro555?


Per Fasttrack deelnemer zullen we  € 2.211,50 storten op Giro555 van de € 2.545. Voor elke Foundation deelnemer storten we € 1.199 voor de training plus € 150 als je ook het examen bestelt op Giro555. Alle bedragen zijn exclusief btw. Het is voor de hoogste opbrengst voor het goede doel dan belangrijk dat je direct bij ons inschrijft en niet via een wederverkoper.


Wil je hierover meer weten? Neem dan contact met ons op.


Contact opnemen