PRINCE2®7 Cheat Sheet


Download hier jouw PRINCE2® 7 Cheat Sheet. Daar PRINCE2® 7 vooralsnog alleen in het Engels beschikbaar is, is onze Cheat Sheet in het Engels.


PRINCE2 is al decennia lang een van de meeste bekende projectmanagementmethoden wereldwijd. De methode helpt een duidelijke structuur en rolverdeling aan te brengen in je project. En je kunt PRINCE2 op een agile of op een waterval wijze gebruiken.


Zoek je een handig en compact totaaloverzicht van de PRINCE2® 7 projectmanagementmethode? Dan is deze poster erg handig.


Op de voorzijde vind je een overzicht van de 7 PRINCE2 processen en op de achterzijde het nieuwe People-hoofdstuk, de 7 practices en de 7 principes.


Print het dubbelzijdig uit op A3 of gebruik hem digitaal. Zo heb je een handige studiehulp bij je PRINCE2 training ter voorbereiding op je PRINCE2 Foundation examen of PRINCE2 Practitioner examen. Je ziet alles overzichtelijk bij elkaar op twee A3-pagina’s.

Download de PRINCE2® 7 Cheat Sheet


De PRINCE2 Cheat is gebaseerd op de 6e editie van AXELOS en helemaal up-to-date met de laatste wijzigingen in Nederlandse termen.


Download de PRINCE2® 7 Cheat Sheet

Een voorbeeld van de voorkant van de PRINCE2® 7 Cheat Sheet:


Zoek je ook handige PRINCE2®7 sjablonen?


Als je zo snel mogelijk aan de slag wilt met PRINCE2 en zoek je handige documentsjablonen voor onder andere je PID, projectaanpakken en rapportages, klik hier voor de PRINCE2®7 sjablonen.

Wil je een gedegen PRINCE2® 7 training volgen?


Wil je meer weten over onze geaccrediteerde PRINCE2®7 opleidingen en de bijbehorende certificering, kijk dan eens naar ons trainingsaanbod. De Nederlands gesproken PRINCE2®7 trainingen zijn er tot het uitkomen van de Nederlandstalige versie van het PRINCE2®7 examen en boek in twee versies:

Volledig Engelstalig in PRINCE2® 7:

Je krijgt altijd les van de beste trainers in het vak!


Vind je deze PRINCE2®7 Cheat Sheet leuk, deel hem gerust met iedereen. Alvast hartelijk dank en veel plezier ermee.


Wil je meer weten over onze PRINCE2 trainingen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen


Bron: PRINCE2® 7 Managing Successful Projects (Engels)